Unieke samenwerking

Haaksbergen

Bentelo

Boekelo

Buurse

Beckum

Haaksbergen

Steakhouse Buffalo Bill

Steakhouse Buffalo Bill is een sfeervol in Western stijl ingericht restaurant in het Scholtenhagen Park te Haaksbergen.

Je kunt in ons sfeervolle restaurant genieten van een uitgebreide à la carte kaart en een wisselende seizoenskaart. Natuurlijk verrassen wij graag in een uitgebreide keuze aan speciaalbieren en heerlijke wijnen. In de zomermaanden geniet je heerlijk op ons ruim opgezette terras.

Naast ons restaurant verzorgen wij ook take away gerechten voor thuis en catering.

Bentelo

Café Spoolder

Bij Spoolder in Bentelo zijn we dol op proeven & proosten!

Bij ons kun je altijd terecht voor een heerlijk hapje en drankje, take away gerechten, een vers ijsje, een zomers bezoek aan ons ruime en sfeervolle terras en een gezellige avond in ons bruine café.

Ook voor een compleet verzorgd feest ben je bij ons aan het juiste adres.

Boekelo

Fleur de Sel

Gelegen in het centrum van Boekelo ligt het geheel vernieuwde restaurant Fleur de Sel.

Hier kun je dineren à la carte of genieten van een avondvullende verwennerij, genaamd ‘Bookeltjes’.

Fleur de Sel biedt ook een uitgebreide afhaalservice en verzorgt graag de catering bij je thuis of op locatie, geheel naar uw wensen. Een bezoek aan restaurant Fleur de Sel is meer dan de moeite waard!

Let op: In de route staat Take the Way Fleur de Sel op locatie kruising Hogedijk/Wullenweg.

Buurse

Winkelman

Gelegen onder en achter de takken van onze prachtige, oude kastanjeboom is Café Winkelman al meer dan 158 jaar een begrip in Buurse en omstreken. Café Winkelman is gelegen in het rustige, maar gezellige hart van Buurse, vlakbij schitterende natuurgebieden, zoals het Witte Veen en het Haaksberger Veen.

Wij zijn je ideale partner op het gebied van eten, beleving, ontmoeting en amusement. Of je nu een huiselijke eetbeleving, prachtig terras, feestlocatie, catering, cafetaria, of gezellig café zoekt; bij Café Winkelman vindt u alles onder één dak. Sinds twee jaar maken wij op ambachtelijke wijze ons eigen ijs van boerenmelk uit Buurse. Kom langs en ervaar het zelf!

Beckum

Het Wapen van Beckum

Het Wapen van Beckum is al 125 jaar een bekend fenomeen in Twente: een sfeervolle party accommodatie voor feesten en partijen. In het Wapen van Beckum bevindt zich het Restaurant Bij Boenders; in dit sfeervolle restaurant kan je genieten van een wisselende à la carte kaart, heerlijke seizoenspecialiteiten of blijven kiezen voor de klassiekers. Perfect te combineren met een wandel- of fietstocht door het unieke Twentse Landschap is een heerlijke lunch Bij Boenders. In de zomer lekker buiten op het terras of tijdens de winterwandeling even opwarmen bij de open haard. Elk weekend is er de mogelijkheid om thuis te genieten van een heerlijk diner bereid door onze keukenbrigade! Met Boenders Catering verzorgen wij al jaren lang catering zowel bij gasten thuis, op bedrijven en tijdens evenementen.